Airconditioning

Airconditioning is voor veel particulieren een luxe product. Bij bedrijven installeren wij vooral in de zomermaanden veel Airco's, omdat het vaak te warm wordt en mede daardoor prestaties onder het personeel achteruit lopen. Werken onder gematigde omstandigheden kunnen de productie veelal verbeteren. De installatie is veelal snel terug verdient, omdat er productiever met de uren omgegaan wordt.

Gezondheidsklachten?

Vaak krijgen wij de vraag of airconditioning de gezondheid beinvloed. Gelukkig kunnen wij van Toshiba of Fuji zeer goede airconditioning systemen leveren en installeren. De techniek is ver ontwikkeld en de lucht die uit onze units komt is zelfs ver boven de standaard verbeterd. Door het toevoegen van ionen wordt de lucht gezuiverd.

Fuji Airconditioning

Een merk dat minder bekendheid geniet dan de hierna genoemde Toshiba op het gebied van Airconditioning. Toch is de airconditioning van het merk Fuji erg goed. Het airconditioning systeem van Fuji is zelfs vergelijkbaar met Toshiba. Wij raden beide merken aan omdat wij u graag de beste temperatuur en frisse lucht ervaring op uw werkplek of thuis willen bieden. De Fuji airco installeren bij graag bij u.
Hieronder kunt u zien hoe de technisch kennis bij Fuji extra goede luchtkwaliteit oplevert!

Neem gerust contact met ons op om verder te praten over de mogelijkheden van een Fuji airconditioning!

Toshiba Airco Super Daiseikai

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een airconditioning die het super conditioneerd voor u. Wij zijn Toshiba dealer met betrekking tot airconditioning en willen u graag helpen tussen de verschillende airconditioning types te kiezen.Neem contact met ons op en wij zorgen ook voor de installatie van deze mooie systemen!!

Groot formaat Toshiba airconditioning

Ook voor grote gebouwen of grote ruimtes kan airconditioning een oplossing zijn. Wij leveren hiervoor grote Toshiba units die speciaal voor grote gebouwen ontwikkeld zijn. De buiten unit die geplaatst wordt op het dak zorgt voor het afvoeren van de warmte en het koelen van de lucht. In principe is geen ruimte te groot voor een airconditioning, al behandelen wij gebouwen tot ongeveer 100 medewerkers. Grotere gebouwen zijn desalniettemin bespreekbaar!